学术报告(1月10日):My experience in Preparing and Reviewing US NSF Proposals

发布者:潘春德发布时间:2019-01-09浏览次数:10

报告题目: My experience in Preparing and Reviewing US NSF Proposals

人:孙智纽约州立大学布法罗分校

报告时间:2019110 9:00

报告地点:信控学院A317(南湖校区)

报告人简介:

孙智博士分别于2004年、2007年和2011年在北京邮电大学、清华大学和佐治亚理工学院获得学士、硕士、博士学位,先后任乔治亚理工学院的博士后研究员,纽约州立大学布法罗分校Assistant Professor, Associate Professor,。作为第1负责人(Principal Investigator, PI)获得美国国家科学基金3项,第2负责人2项,共计超过100万美元科研基金支持。在诸多成果与应用的支持下,于2017年获美国国家科学基金杰出青年奖(National Science Foundation CAREER Award)。担任IEEE Transactions on Wireless CommunicationsElsevier Computer Networks期刊的editor。研究领域主要包括挑战环境下无线通信与组网(地下、水下、人体等)、超磁材料增强型通信与安全、物理层安全和信息物理系统。

报告摘要:

In this talk, Prof. Zhi Sun will first briefly introduce the US NSF funding divisions that are related to communication and networking research. Then Prof. Sun will share his experience in applying for the US NSF fundings, including selecting topics, preparing preliminary research results, communication with program managers, writing proposals, and revising or recycling the declined proposals. Finally, Prof. Sun will introduce the procedure and criteria in reviewing the US NSF proposals.

欢迎全校师生参加!

信息与控制工程学院